48 / BILBAO

 9,00 183,00

Duurzame meubel- en vloerolie uit Denemarken, op basis van pure lijnzaadolie & pigment.

De kleur wordt hier weergegeven op een paneel Douglas hout en kan verschillen per houtsoort. Bestel daarom altijd een kleurstaal om te kijken hoe de olie zich gedraagd op jouw materiaal en/of project en maak een testje vooraf.

 

Levering: De 50ml sample potjes zijn uit voorraad leverbaar. Overige orders worden gecombineerd verzonden vanuit Denemarken naar ons en dan verdeeld, levering is daardoor ca. 1 á 2 weken.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De lijnzaad houtolie (Satin Wood Oil) is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kan worden gebruikt op de meeste absorberende binnenoppervlakken, vooral hout, maar ook beton of b.v. een tegelvloer. De olieserie is ontwikkeld in samenwerking met een Deense vloerenfabrikant. Satin Wood Oil heeft een duurzaamheid die tot drie keer sterker is in vergelijking met conventionele oliën. Hierdoor is het product zeer voor de hand liggend om te gebruiken op vloeren of meubels.

Door het gebruik van enkel natuurlijke materialen, zal zowel hout als olie met elkaar samenwerken – en het oppervlak dieper en veel levendiger maken.

Rendement: Ca. 10 m2 per liter indien tweemaal geolied en ca. 15 m2 per. liter wanneer eenmaal geolied.

Noot: Kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken, maar op een goed geklaibreerd beeldscherm zijn de kleuren redelijk waarheidsgetrouw. We raden altijd aan om een ​​sample te bestellen en/of een kleurenkaart en ook altijd een test-stuk te oliën in hetzelfde materiaal en techniek die jij wilt gebruiken.

De gebruiksaanwijzing en een handig filmpje vanuit Denemarken vind je hier.

Extra informatie

Gewicht N/B