/ Kleurenkaart Lijnzaad Houtolie

 119,00

De Satin Wood Oil kleurenkaart bestaat uit 64 bedrukte papieren kleurvellen in A5-formaat en geeft een mooi overzicht van alle beschikbare Satin Wood Oil kleuren. De kleurenkaart is indicatief, dus bestel altijd een kleursample voor definitieve goedkeuring. De kleuren in deze kleurenkaart zijn gefotografeerd op Douglas hout. Ga je een andere houtsoort gebruiken, doe dan zeker ook zelf een kleurtest, want dan zal de kleur altijd iets anders uit kunnen vallen.

“Het doel van deze kleurenkaarten is geweest om een klein deel van ons universum vast te leggen en het gemakkelijker te maken om een wereld van kleuren te verkennen die vrij zijn van allerlei toevoegingen. We hebben meer dan een jaar gewerkt aan elke individuele kleur en elk detail. Net als bij de rest van onze producten, kiezen we niet voor de gemakkelijke weg! We zijn erg trots op het resultaat – en we hopen dat je onze volledige reeks kleuren zult verkennen. Houd er rekening mee dat de kleurenkaart indicatief is en dat je altijd een kleursample moet bestellen voor definitieve goedkeuring.” – Thor Grabor, Linolie & Pigment.

Categorie:

Beschrijving

De lijnzaad houtolie (Satin Wood Oil) is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kan worden gebruikt op de meeste absorberende binnenoppervlakken, vooral hout, maar ook beton of b.v. een tegelvloer. De olieserie is ontwikkeld in samenwerking met een Deense vloerenfabrikant. Satin Wood Oil heeft een duurzaamheid die tot drie keer sterker is in vergelijking met conventionele oliën. Hierdoor is het product zeer voor de hand liggend om te gebruiken op vloeren of meubels.

Door het gebruik van enkel natuurlijke materialen, zal zowel hout als olie met elkaar samenwerken – en het oppervlak dieper en veel levendiger maken.

Rendement: Ca. 10 m2 per liter indien tweemaal geolied en ca. 15 m2 per. liter wanneer eenmaal geolied.

Noot: Kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken, maar op een goed geklaibreerd beeldscherm zijn de kleuren redelijk waarheidsgetrouw. We raden altijd aan om een ​​sample te bestellen en/of een kleurenkaart en ook altijd een test-stuk te oliën in hetzelfde materiaal en techniek die jij wilt gebruiken.

De gebruiksaanwijzing en een handig filmpje vanuit Denemarken vind je hier.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg