32 / SAMKLANG

 13,00 245,00

Aqualinum is een muur- en plafondverf voor binnen op gips, plamuur of behang.

De naam Aqualinum is een combinatie van het Latijnse “aqua” en “linum”, aangezien de verf is opgebouwd uit een emulsie van water en lijnzaadolie. De weinige ingredienten; water, lijnolie, celluloselijm en pigment zijn met goed vakmanschap gecombineerd tot de zuiverste verf.

 

Levertijd: 1-2 weken. We hebben momenteel nog geen voorraad in Nederland staan en orders worden gecombineerd verzonden vanuit Denemarken, levering kan daardoor iets langer duren.

Eigenschappen van deze specifieke kleur menging:

Goede dekking, levendige uitdrukking, kan na 6 dagen worden overschilderd, het oppervlak mag pas na 1 week worden aangeraakt.
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Aqualinum slaat een brug tussen eeuwenoude kennis en de hedendaagse gebruiker die een gezonde en verantwoorde verf wil die makkelijk aan te brengen is met een roller of spray.

De verf hecht goed op zowel onbehandelde ondergronden als op eerder met Aqualinum of andere verfsoorten behandelde ondergronden.

Rendement: Aqualinum bereikt 10 m2 per liter op een niet zuigende bodem en 5 m2 per liter op een absorberende ondergrond.

Volg onze instructies en bereik een geweldig resultaat.

Extra informatie

Gewicht N/B